Amorim cuki képeket posztolt a nyaralásukról

HAK Fotó: Eduarda Amorim Hivatalos Oldala
2024.04.19. 16:13

Nagyon kedves képeket posztolt hivatalos közösségi oldalán Eduarda Amorim – vagy ahogy mindenhol becézik – Duda, a brazil világklasszis és a Győri Audi ETO KC korábbi kiváló játékosa: kislányával Idalinával a görög tengerparton pihennek.

Amorim a győriek ikonikus játékosa volt, hiszen 2009-ben érkezett és egészen 2021-ig játszott a zöld-fehéreknél. A mindig mosolygó brazil sztárt könnyedén szívébe zárta az ETO szurkolótábora és a város is, hiszen amellett, hogy kiváló játékos, remek közösségi ember is. Ittléte alatt a magyar nyelvet is elsajátította, ezzel téve magát még inkább szimpatikussá. Olyannyira komolyan vette a magyarországi tartózkodást, hogy 2018. december 20-án letette az állampolgársági esküt is. Persze leginkább a pályán mutatott teljesítményével, teherbírásával és higgadtságával, nagyon fontos góljaival, masszív védekezésével vívta ki a győri közönség elismerését és szeretetét.

Távozásakor 10-szeres magyar bajnoknak és ötszörös BL-győztesnek mondhatta magát Duda, aki többször is hangsúlyozta, csodálatos éveket töltött Magyarországon és rengeteget köszönhet az ETO-nak, Győrnek.

Férjével, a mecedón Dejan Taleszkivel tavaly májusban született meg első gyermekük, aki az Idalina nevet kapta, s a házaspár érthetően roppant boldogan vágott bele a szülőségnek.

Duda pedig ahogy a pályán is, az anyaszerepben is sikeres: több kedves és boldog pillanatot is megosztott már a világgal hivatalos sportolói oldalán. Legutóbb Paraliából, a népszerű görög üdülőfaluból jelentkeztek, s poszt tanúsága szerint roppant jól érzik magukat. Anya és lánya is élvezte a napsütést, a partot és a strandot, s ahogy Amorrim fogalmazott, ebben is rá hasonlít a kislánya, azaz az „ő kis napsugara”.

Fotó: Eduarda Amorim Hivatalos oldala

Kapcsolódó témák: #Győri Audi ETO KC | #női kézilabda | #nyaralás |